You are currently viewing Standup-klubbar i Stockholm

Standup-klubbar i Stockholm

0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

På senare år har Stockholms humor- och stand-up-scen blommat ut ordentligt. Det spelar ingen roll vilken dag det är på veckan, stan bjuder alltid på ett roligt uppträdande på antingen så kallade ”rookieklubbar” eller på mer etablerade klubbar där större komiker uppträder. Nedan nämner vi några bra klubbar du kan hitta i Stockholm stad.

Norra brunn

På Norra brunn finns både en restaurang med god mat och en scen där många kända komiker har uppträtt. Här bjuder de varje vecka på standup uppträdanden från Sveriges mest kända komiker som till exempel Henrik Schyffert, David Batra och Ann Westin.

RAW Comedy Club

Denna standup klubb grundades 2004 av komikern Mårten Andersson. Här uppträder Sveriges mest heta och roliga komiker. Som besökare på klubben har man också möjlighet att äta på deras restaurang före showen. Det finns också en bar där man kan sitta och dricka under pauserna.

Big Ben Pub

Denna Standup klubb startades för över 10 år sedan av komikerna Tomas Bonderud och Petra Mede. Detta är mer av en ”rookieklubb” än de ovanstående. Här uppträder alla från helt nya komiker till mer välkända komiker. Dom serverar också lunch och á la carte.

Bonden Bar

På Bonden Bar varierar dom framträdandena väldigt mycket. Här uppträder både okända komiker och mer etablerade komiker. Här uppträder inte heller bara komiker, de bjuder också på diverse musikklubbar, quiz och ibland gästas baren av dj;s och internationella artister.

Södra Sällskapet

På Södra Sällskapet serveras god mat sex dagar i veckan och på fredagar och lördagar är det bjuder de på standup. På nedervåningen av Södra Sällskapet där standup uppträdena hålls har publikskratten ekat genom åren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar